15 Mayıs 2011 Pazar

Sokak Köpeğiyle Evlenen Adam..

Öncelikle bahsedeceğim haber dailymail'den çıkmadır.:) Eğer adamın köpekle yaptığı evlilik sahteyse lütfen şikayetlerinizi oraya yapın...
Haberde , Hintli bir adamın daha önce köpeklere yaptığı eziyetler yüzünden bir köpekle evlenemek zorunda kaldığını yazıyor.

Daha önce köpeklere fazlasıyla eziyet eden ve iki köpeği canlarını alana kadar taşlayan adam bu hatasını düzelmtek için bir astrologtan yardım istedi.Astrolog  onların inançlarına göre bunu tek telafisinin köpekle evlenmek olduğunu söylemiş.

Bunun özerine Mr. Selvakumar olarak bilinen adam bir düğün partisi ile köpekle resmi olarak evlendi.Eski adı Selvi olan köpeğin şimdi resmi adı Mrs.Selvakumar...


Kutlama Partisi: Evlilik tamamlandıktan sonra bunu aile töreni takip ederken köpeğe de bir tavşan verildi....

33 yaşındaki Selvakumar 15 yıl önce 2 köpeği öldürene kadar taşladıktan ve onları ağaca astıktan sonra çok acı çektiğini Hindustan Times ajansına şu sözcüklerle belirtiyor ; "Bunları yaptıktan sonra ayaklarım ve ellerim felç oldu.Ve bir kulağımda duyma yetimi kaybettim." 
Hindu Times gazetesine göre durumlarında bir değişiklik olup olmadığı henüz belirtilmemiş...

Bu resimdede Mr.Selvakumar Mrs.Selvakumar  ı (üstündeki pembe gelinlikle) yanyana görüyoruz.



Herif Diyor Ki; (Herifin Bakış Açısı):
Fazla söze gerek yok.Hintlidir ne yapsa yeridir.Hayvana binerde taparda.Hayvanı döver de , öper de.Çiftimize Mutluluklar diliyorum.Fakat etrafındaki insanların buna ortak olması ve bunu gerçekten yaşaması inanç gereği olsa bile geri kalmışlığın,cahilliğin,aldatılmışlığın eşsiz birer örneğidir.


Kaynak:Dailymail Çeviri:Herifin Kendisi

0 yorum:

Yorum Gönder